Web Analytics
scris joi, 14.07.2022

Medicul care acuză Spitalul Județean a decis să plece

Andrei Găitan, medicul ORL-ist care în urmă cu o săptămână a acuzat Spitalul Județean de Urgență Pitești, renunță să mai lucreze în instituția medicală.

Medicul care acuză Spitalul Județean a decis să plece

Vă reamintim că, doctorul a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care se declară nemulțumit de managementul defectuos al spitalului, având în vedere că timp de cinci ani de zile nu i-a fost pusă la dispoziție nicio locuință de serviciu.

Citește și: Un doctor pe culmile indecenţei

În plus, ieri,  Andrei Găitan a intrat în conflict cu șefa de secție, Mădălina Zamfir, deranjat fiind de faptul că a fost trecut absent, în condică pentru că întârziase aproximativ o oră la locul de muncă. Medicul ar fi avut o reacție violentă, dând cu pumnul în perete și amenințând-o pe șefa de secție.

Mesajul în care medicul Andrei Găitan își anunță plecarea de la SJU Pitești:

„Chiar am incercat…

Saptamana aceasta am incercat, de doua ori, sa discut cu cei din conducerea spitalului despre cele intamplate. In prostia mea, chiar am crezut ca vom putea avea un dialog sincer, ca intereseaza pe cineva: de ce? sau cum? …dar am inteles ca asemenea lucruri se intampla doar in povesti.

Am fost intampinat cu o atitudine zeflemitoare, de un domn cu un zambet sfidator si batjocoritor a carui retorica si comportament a fost aidoma unui stapan de sclavi.

In minutele petrecute acolo am inteles exact, dar exact, fiecare like si fiecare share pe care postarea mea a primit-o.

Dragilor, oamenii sunt satui de exact aceasta bataie de joc…de atitudinea aceasta comunista… Din cauza asta se revolta, din cauza asta tipa…

Citește și: Un medic ORL-ist acuză Spitalul Județean: ”Prin prisma muncii mele, Spitalul încasează deconturi de zeci și sute de milioane”

Picioarele scaunelor acelea pe care voi stati sunt cladite cu asistente, cu infirmiere, cu doctori si cu ore si ore de munca. Pentru asta, fiecare salariat merita respect si merita sa fie ascultat si inteles. Nimeni nu merita mizeria voastra.

De cand am avut nemarginitul tupeu de a scrie si de a ma revolta, pe sectie, a aparut o proaspata condica de prezenta unde sunt notat la minut. Primesc telefoane de intimidare si tot felul de zvonuri, in legatura cu ce ma asteapta, imi ajung la urechi.

Nu am muncit 5 ani in acest spital, aducand bani si operand ca sa merit asa ceva. Voi reactiona cum pot si imi voi cauta de munca altundeva. Nu ma tine nimic legat de Spitalul din Pitesti. Nu am aici familie, catel, purcel si nici vreun apartament, cum probabil ati auzit. Voi cauta un loc unde e mai importanta medicina, unde sunt mai importanti pacientii si cazurile tratatate decat secundarul din condica. Voi cauta un loc cu oameni care isi doresc sa opereze lucruri frumoase si interesante si cu manageri si directori medicali interesati de sprijinirea oamenilor dornici de munca..”.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Da, nimic de contrazis.
    Sefii sunt o oază de prostie.
    Medicul este mai important decat managerul ptr ca el aduce banii in domeniul de activitate.
    Insa nu uitati ceva ! Si in strainatate esti tratat exact ca un sclav ptr cea mai mica gresala. Sefii uita ceva, datorita angajatilor traiesc. Umilinta nu trebuie tolerata, trebuie imediat sanctionata si cand nu se gasesc solutii de mediere, intrerupta acesta relatie toxică.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *