Web Analytics

Medic stomatolog păcălit să investească 85.000 de euro pe piața criptomonedelor

de | 15.03.2023 09:27 | Actualitate, Home

Un bărbat care ar fi determinat o femeie să îi dea 85.000 de euro, prezentându-i contracte și facturi false, a fost reținut de polițiștii Capitalei. Conform G4Media, bărbatul ar fi păcălit-o pe femeie, medic stomatolog, spunându-i că urmează să facă mulți bani dintr-o nouă criptomonedă pe care o va lansa, dar și prin alte afaceri unde el poate intermedia.

Citește și: Un bărbat care a picat examenul de conducere și-a dat în judecată examinatorul și a câștigat

În urma percheziției, au fost ridicate mai multe documente și obiecte cu valoare probatorie, telefoane mobile și medii de stocare, mai precizează Poliția Capitalei. Persoana vizată a fost condusă la audieri, față de aceasta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraților cu propunere legală.

Citește și: O jurnalistă, audiată la poliție pentru a dezvălui sursa unui articol

„La data de 14 martie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale – Sector 1 au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în Capitală, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată. Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, în perioada 2020 – 2021, prin prezentarea unor pretexte nereale, un bărbat ar fi determinat o femeie să îi remită 85.000 de euro, menținând-o în eroare prin prezentarea de contracte sau facturi fictive”, transmite Poliția Capitalei.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *