Web Analytics

Medalii pentru judoka de la CS Mioveni la un concurs în Serbia

de | 17.03.2022 17:37 | Actualitate, Sport

Patru medalii la concursul internațional din Serbia au obținut judoka de la CS Mioveni. Astfel, în perioada 11-13 martie s-a desfășurat la Belgrad, în Serbia, un puternic turneu internațional de judo, la care a fost prezent și clubul din Mioveni cu mai mulți sportivi.

În total au concurat pentru medalii peste 600 de judoka de la 52 de cluburi din toată Europa. Delegația galben-verde a fost formată din 6 judokani. Sportivii de la CS Mioveni, antrenați de Verginel Popescu au reușit să urce de 4 ori pe podium, obținând 4 medalii, o medalie de aur și 3 de bronz.

Citește și Campionul mondial Dorel Simion, prezent la o gală de box la Piteşti

Astfel, Tudor Rizea a urcat pe prima treaptă a podiumului, obținând medalie de aur la categoria 46 de kg. Lucuana Voicu a ocupat locul 3 și a luat bronzul la categoria 48 kg. Antonia Mitran a luat și ea bronzul la categoria 44 kg, iar Claudiu Voicu s-a clasat și el al treilea la categoria 34 kg. În schimb Adrian Trandafir a fost al 5-lea la categoria 50 kg. De asemenea, la concurs a mai participat și Patricia Dobre, la categoria 40 kg, dar nu reușit o clasare pentru medalii.

”A fost un concurs puternic, internațional. Am avut ocazia să ne măsurăm forțele cu judoka din alte țări. A fost o experiență bună. Copiii sunt valoroși și promit pentru viitor. Medaliile obținute sunt pe deplin meritate!”, a spus după concurs antrenorul Verginel Popescu.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *