Medalii importante pentru sportivii de la CS Mioveni la Campionatul Naţional de Judo

de | 29.09.2022 12:15 | Actualitate, Home, Sport

Săptămâna trecută, Sala Transilvania din Sibiu a găzduit finala Campionatului Național de Judo, Ne Waza, pentru copii, grupele Under 14 și Under 16. La eveniment au participat tineri judoka de la cluburile din toată țara, inclusiv de la CS Mioveni. Inițial, finala Campionatului Național trebuia să aibă loc la Baia Mare, dar Federația Română de Judo a fost forțată să o mute la Sibiu din cauza unor probleme cu sala din Baia Mare. Secția de judo a CS Mioveni, unde antrenor coordonator este Verginel Popescu, a participat la acest concurs cu mai mulți sportivi.

La finalul competiției, tinerii galben-verzi au reușit să adune șase medalii. Astfel, la grupa Under 14, Darius Șorici a luat locul 2 la categoria 66 kg, Denis Marinescu a ocupat locul 3 la categoria 55 kg, iar Luciana Voicu s-a clasat a treia la categoria 52 kg. În schimb, la grupa Under 16, Alin Șorici și Tudor Rizea au ocupat locul 3 la categoria 55 kg, respectiv 46 kg. Mai trebuie spus că, la Under 14, Ștefan Vlădoi s-a clasat pe locul 5 la categoria 46 kg și Claudiu Voicu a obținut locul 5 la categoria 38 kg.

”Am avut o comportare bună la aceste campionate de Ne Waza. Sportivii noștri sunt tineri și sunt de perspectivă. Sunt mulțumit de rezultatele avute la Sibiu și de medaliile cu care ne-am întors la Mioveni. Ne pregătim în continuare pentru celelalte concursuri, unde ne dorim comportări cât mai bune”, a spus antrenorul coordonator al secției de Judo de la CS Mioveni, profesorul Verginel Popescu.

Citește și Medalii pentru sportivii de la CSM Piteşti la Campionatele Naţionale de Judo

Citește și Bronz pentru România la Campionatul Mondial de Judo pentru Cadeți

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *