Web Analytics

Medalii importante pentru piteștenii de la Top Fighters Team

de | 18.05.2023 17:15 | Actualitate, Home, Sport

De curând a avut loc Campionatul Național de K1 la ring și Cupa României pe tatami la kick light, iar piteștenii de la Top Fighters Team au avut rezultate foarte bune. Clubul piteștean a fost înființat de doi tineri antrenori, Iulian Badea și Cătălin Ciocan, foști sportivi care au participat la numeroase competiții naționale și internaționale, iar acum ei împărtășesc experiența lor și celorlalți copii din club.

A fost prima competiție pentru copii, emoțiile au fost foarte mari pentru toți, dar sportivii clubului au dat dovadă de curaj și disciplină, obținând 14 medalii. Pentru ei urmează Campionatul național la ring de low kick și full contact si Cupa României la tatami de light contact pe 10 iunie la București.

Citește și Cercetări finalizate de polițiștii piteșteni într-un dosar de ultraj contra bunelor moravuri

Iulian Badea: ”Emoțiile au fost cu totul diferite față de atunci când luptăm. Acum emoțiile au fost de 23 de ori mai puternice, deoarece am avut 23 de sportivi care au luptat pentru prima dată la o competiție, iar aceștia au făcut-o în cel mai bun mod posibil, obținând 14 medalii. Mulțumim părinților care au făcut deplasarea alături de noi și celor care ne-au susținut de acasă. Mulțumim tuturor sponsorilor care ne-au susținut pentru a face posibilă acestă deplasare”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *