Web Analytics

Meciuri importante de verificare pentru puștii alb-violeți

de | 8.08.2022 18:44 | Actualitate, Home, Sport

Echipele de juniori ale clubului FC Argeș au disputat week-end-ul trecut mai multe meciuri de verificare la București și Târgoviște. FC Argeș Tineret a învins sâmbătă, cu 2-1, în deplasare, pe Chindia Târgoviște, golurile alb-violeților fiind marcate de Mihai Tobias și Andrei Stoica. Tot sâmbătă, FC Argeș U17 a pierdut cu 1-3, disputa din deplasare, cu Chindia Târgoviște U17, reușita piteștenilor fiind semnată de Eric Nistor.

Teste de verificare cu FCSB

Citește și Tichete sociale pentru nou-născuți: listele cu destinatarii finali, în curs de întocmire

Tot sâmbătă, peste 130 de copii de la clubul FC Argeș au disputat în Capitală meciuri de verificare cu FCSB. Testele cu bucureștenii au fost un bun prilej pentru antrenorii argeșeni de a vedea cum se comportă puștii născuți între anii 2011-2015. La finalul zilei, oficialii alb-violeți au concluzionat că partidele cu grupele roș-albaștrilor au fost utile în vederea pregătirii startului noului sezon.

Un succes și un eșec

Duminică, FC Argeș U15 s-a impus cu 3-2 în deplasarea de la Rapid București, golurile alb-violeților fiind reușite de Rafael Petriu (2) și Andrei Dinu. Tot duminică, FC Argeș U16 a pierdut cu 1-2, confruntarea cu echipa similară a Rapidului, golul piteștenilor fiind reușit de Adrian Manole.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *