Web Analytics

Meciul restant dintre FC Argeş şi CS Mioveni se joacă vineri, 24 iulie

de | 23.07.2020 13:35 | Sport

A fost stabilită data de desfășurare a meciului restant dintre FC Argeș și CS Mioveni, cât și programul etapei a 4-a a play-off-ului de promovare din Liga 2. Federația Română de Fotbal și deținătorii de drepturi de televizare din Liga 2 continuă să programeze în timpul săptămânii majoritatea meciurilor din play-off-ul Ligii 2. Între etapa a 3-a și a 4-a, FRF a programat și restanța din etapa a 2-a dintre FC Argeș și CS Mioveni, meci care ar fi trebuit să se joace marți, 14 iulie, însă care a fost amânat din cauza rezultatului pozitiv la COVID-19 în tabăra alb-violeților.
Partida de pe Stadionul ”Nicolae Dobrin” a fost reprogramată într-o zi de vineri, pentru data de 24 iulie, de la ora 17:30, astfel că echipa din Mioveni va avea o zi în plus de refacere față de cea din Pitești.
Etapa a 4-a va începe destul de repede după această restanță. UTA – Rapid se joacă duminică, 26 iulie, de la ora 18:15. Apoi, următoarele două meciuri sunt programate la o distanță de două zile. Turris Oltul – CS Mioveni e programată în ziua de 28 iulie, marți, de la ora 17:30, iar imediat după aceea, de la ora 20:00, la Ploiești, are loc jocul dintre Petrolul și FC Argeș. Programul etapei a 5-a rămâne, pentru moment, nestabilit cu exactitate, urmând a avea loc la începutul lunii august.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii