Web Analytics

Meciul cu Maroc U21, unul de debut sub tricolor al lui Mihai Lixandru de la CS Mioveni

de | 30.03.2022 18:22 | Actualitate, Sport

Echipa naţională de tineret a României a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul disputat la Rabat, cu selecţionata similară a Marocului. Golurile africanilor au fost marcate de Chadi Riad Dnanou (70) şi El Mehdi Maouhoub (74), în timp ce pentru ”tricolorii mici” au înscris Dragoş Albu (28) şi Daniel Birligea (80).

Acesta a fost și meciul de debut sub tricolor al lui Mihai Lixandru, jucătorul lui CS Mioveni. Fotbalistul galben-verde a intrat în ultimele 8 minute, în locul lui Grameni și a jucat mijlocaș ofensiv.

Citește și Tricoul purtat de Nicolae Dobrin la Echipa Națională se întoarce în Pitești

Acesta este al doilea amical jucat de ”tricolorii mici”, după ce au învins, vineri, cu scorul de 2-1, selecţionata similară a Finlandei, într-un meci amical disputat pe stadionul ”Arcul de Triumf” din Bucureşti. În acest prim meci de verificare, Lixandru a fost doar rezervă.

”Mă bucur că am debutat la echipa națională. Până sa intru pe teren, pot spune că am avut ceva emoții, dar apoi chiar m-am bucurat de moment. Am fost primit foarte bine în grup și a fost o onoare sa port tricoul echipei naționale. Sper să mai am oportunitatea aceasta”, a spus Lixandru.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *