Web Analytics

Meci amical FC Argeș – Concordia Chiajna, la Valea Iașului. Yanis Pîrvu, surpriza alb-violeților

de | 4.07.2022 18:24 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeș va disputa marți, 5 iulie 2022, cel de-al patrulea amical din această perioadă precompetițională. Echipa alb-violetă va întâlni de la ora 17.00, la baza sportivă de la Valea Iașului, pe Concordia Chiajna, formație care activează în Liga a II-a.

FC Argeș continuă pregătirea pentru noul sezon competițional în cantonamentul de la Curtea de Argeș. Printre fotbaliștii pe care antrenorul Andrei Prepeliță îi are la dispoziție se regăsește și Yanis Pîrvu, un mijlocaș ofensiv de doar 15 ani care în sezonul trecut a evoluat în Liga a III-a, la FC Argeș II, dar și în Liga Elitelor U16, cu grupa pregătită de antrenorul Cătălin Oprea.

Citește și Ștefania Lazăr, un nou sezon cu Dacia Mioveni în Liga Florilor!

Yanis este unul dintre cei mai talentați copii ai Centrului de Copii și Juniori Leonte Ianovschi. Pîrvu este om de bază al lotului României U15, având 6 meciuri sub tricolor și un gol marcat. Mezinul echipei a fost introdus în teren în ultimele zece minute ale amicalului cu CSA Steaua, pierdut de alb-violeți, scor 0-1. Puștiul nu a avut trac și a evoluat cu o dezinvoltură incredibilă pentru vârsta sa. Juniorul piteștean nu se teme de concurență și vrea să debuteze și în Liga I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *