Web Analytics

Mașină răsturnată peste un gard, la Tigveni! Un tânăr a ajuns la spital

de | 2.03.2022 09:32 | Actualitate

În această dimineață, în jurul orei 08.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin SNUAU 112, despre producerea unui accident rutier, în care un autoturism s-a răsturnat, în localitatea Tigveni.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 23 de ani, din Sălătrucu, care conducea un autoturism pe DN 73C, din direcția Tigveni către Curtea de Argeș, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se, în afara părții carosabile, pe un gard.

Citește și:Asociația Municipiilor din România condamnă și respinge în mod categoric agresiunea militară a președintelui Putin asupra Ucrainei

În urma accidentului, un bărbat de 28 de ani, pasager în autoturism, a fost rănit și transportat la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole