Web Analytics

Mașină răsturnată în Pitești. Șapte persoane au ajuns la spital

de | 20.02.2022 16:53 | Actualitate

Un accident rutier s-a produs între 2 autoturisme, în zona Metro din Pitești, duminică după-amiaza. Una dintre mașini s-a răsturnat pe plafon.

Citește și Incendiu la o casă din Teiu. Bărbat cu 80% arsuri pe corp

În total, 7 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au ajuns la spital cu 3 ambulanțe SMURD și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean.

Cei doi conducători auto au fost răniți și alte cinci persoane, pasageri în cele două autoturisme: o femeie de 54 de ani, din Bujoreni, Vâlcea, pasageră în primul autoturism și patru bărbați, de naționalitate turcă, cu vârste cuprinse între 32 și 46 de ani, pasageri în cel de-al doilea autoturism.

Cum s-a întâmplat accidentul

„Din verificările preliminare efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că un bărbat de 54 de ani, din comuna Bujoreni, județul Vâlcea, care conducea un autoturism pe DN 65 B, din direcția A1 către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, în momentul efectuării virajului la stânga, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 36 de ani, din Pitești. Ulterior, cel de-al doilea autoturism s-a răsturnat”, a transmis IPJ Argeș.

Ambii conducatori auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă.
Au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție și două echipaje SMURD.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *