Web Analytics

Mașină răsturnată în comuna Stâlpeni. Două minore implicate

de | 6.05.2022 10:50 | Actualitate

Un accident rutier s-a produs între 2 autoturisme, o mașină și o autoutilitară, în localitatea Stâlpeni. Impactul s-a produs în zona târgului săptămânal, vineri. Mașina s-a răsturnat, iar două minore au fost monitorizate de paramedici, una dintre ele a fost transportată și la spital. Polițiștii au întocmit dosar penal.

Citește și Un biciclist minor a fost rănit într-un accident din Mioveni

„La locul evenimentului, paramedici SMURD, alături de un echipaj al SAJ, monitorizează două minore cu vârstele de 7, respectiv 15 ani, fără probleme deosebite”, a transmis ISU Argeș.

Șoferii nu au consumat alcool.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 38 de ani, din comuna Văleni-Dâmbovița, județul Dâmbovița, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Stâlpeni, din direcția Câmpulung spre Pitești, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu o autoutilitară care se deplasa în aceeași direcție, condusă de un bărbat de 36 de ani, din Pietroșani.

În urma coliziunii, a suferit leziuni ușoare pasageră dreapta față din autoturism, minora de 15 ani, care a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, a transmis IPJ Argeș.

Au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Echipajul de pompieri a asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *