Web Analytics
scris joi, 02.03.2023

Mărțișoare și acțiuni pentru prevenirea violenței domestice, în Pitești

În prima zi a primăverii, polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității au desfășurat activități, în centrul municipiului Pitești, pentru prevenirea violenței domestice.

Mărțișoare și acțiuni pentru prevenirea violenței domestice, în Pitești

Doamnele și domnișoarele au primit de la polițiști, pe lângă tradiționalul mărțișor și delicatele flori, și pliante cu sfaturi utile în ceea ce privește violența domestică și modalitățile prin care aceasta poate fi sesizată, dar și măsurile ce pot fi întreprinse de autorități în sprijinul victimelor.

Citește și Primarul Gentea, vicele Tofan și administratorul public Lucrețiu Tudor au oferit mărțișoare azi piteștencelor

Citește și 1 martie – mărțișoare în dar de la Poliția Locală, în colaborare cu Generali Asigurări Pitești

Mai multe informaţii despre Ordinul de protecţie provizoriu puteţi accesa gratuit pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, la adresa: https://ag.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/comunicate/ordinul-de-protectie-provizoriu-emis-de-politisti .

De asemenea, mai multe informații despre aplicația gratuită pentru telefonia mobilă – Bright Sky: https://ag.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/comunicate/politistii-va-invata-cum-sa-spuneti-nu-violentei-domestice.

Polițiștii Compartimentului de Analiza și Prevenirea Criminalității Argeș realizează periodic instruiri cu persoanele ce prezintă risc de victimizare din perspectiva violenței domestice, pentru a aduce la cunoștință cum poate fi tratată o asemenea problemă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *