Web Analytics

Marș pentru conștientizarea autismului la Mioveni

de | 2.04.2017 13:19 | Actualitate

autism 2
 
Ziua internațională de conștientizare a autismului este marcată anual, la nivel mondial, pe 2 aprilie. Scopul este de a dinamiza eforturile de promovare a unei mai bune înțelegeri a autismului și de a crește nivelul de informare cu privire la nevoile speciale ale persoanelor cu autism și ale familiilor acestora.
Cu acest prilej, Primăria Mioveni, în parteneriat cu Asociaţia „Zâmbeşte şi dăruieşte” şi Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, a organizat duminică, 2 aprilie 2017, evenimentul „Diferiţi, dar împreună”.

Evenimentul a început la ora 12 cu un marş de conştientizare în Centrul Civic al oraşului, la care au fost invitaţi să se alăture toţi cei care doresc să susţină persoanele cu autism.
Programul a continua cu un concurs de desene pe asfalt (preșcolari / I-IV) pe strada Tudor Mușatescu şi se va încheia cu un spectacol caritabil, de la ora 18, la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia. Pe scenă vor urca Marius Bălan şi Clubul “Fii Artist” din Piteşti, trupa de dans Aristocratique Dance, trupa de dans modern Sweet Angels Dance, Valentin Poenariu, Eduard Ivaşcu, Mara Bratu şi Alexia Niculae.

Cei care vor să facă donaţii au la dispoziţie urne speciale în incinta sălii pe toată durata evenimentului. Banii strânși în urma spectacolului vor ajunge la beneficiarii din Mioveni.
 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii