Web Analytics

Marius Stoica, noul antrenor principal al CS Mioveni

de | 1.11.2022 15:42 | Actualitate, Home, Sport

Marius Stoica este noul antrenor principal al CS Mioveni. Conducerea clubului a luat decizia ca Stoica să-l înlocuiască pe Flavius Stoican.

Marius Stoica este antrenor din cadrul clubului, tehnician care a fost responsabil în ultima perioadă de Centrul de Copii și Juniori, unde avea și o grupă de copii.

Odată cu Stoican, de la echipă au plecat și secundul Bobi Verdeș și antrenorul de portari, Emilian Dolha. Toate rezilierile au fost făcute pe cale amiabilă.

Citește și: Scarlatache, CS Mioveni: „Suntem în situația asta foarte grea, dar nu putem să ne pierdem speranța”

Marius Stoica va conduce echipa în perioada următoare, până la o nouă decizie a conducerii. El va fi ajutat de secunzii Iordan Eftimie și Iulian Preda, de antrenorul de portari Iulian Ilie și de preparatorul fizic Vlad Țaran, potrivit sportulargesean.ro.

Flavius Stoican a venit la CS Mioveni pe 24 august, după etapa a 6-a din Superligă. Cu el pe bancă, CS Mioveni a avut următorul parcurs: 0-0 la Petrolul, 1-1 cu UTA, 1-0 la Sepsi, 0-1 cu U Cluj, 1-2 la Rapid, 2-2 cu FC U Craiova, 1-3 la Voluntari, 0-1 la Chindia, 0-0 cu FC Botoșani, 0-2 cu Hermannstadt. De asemenea au fost și două meciuri de Cupă, ambele în deplasare: 4-0 la CSM Reșița și 1-0 la Oțelul Galați.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *