Web Analytics

Marius Nicolaescu: „Grupul de consilieri liberali nu cunoaște PNRR”

de | 19.08.2022 12:44 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu, transmite că prin PNRR s-a stabilit deja lista celor 49 de spitale din care vor fi alese 25. Printre ele se află și secția de radioterapie de la Pitești. De asemenea, vicele CJ vine cu un mesaj pentru liberalii din Consiliul Local Pitești și spune că:

„ Radioterapia a fost inclusă pe lista celor 49 de spitale care vor beneficia de fondurile PNRR și are șanse reale de realizare pentru că are deja proiect tehnic. Consiliul Județean Argeș a făcut ceea ce trebuia la timpul potrivit, a depus proiectele pentru două spitale: corp nou la Spitalul Vedea și secția de radioterapie de la Spitalul Județean.

Citește și: Marius Nicolaescu se află într-o vizită oficială la Consiliul Județean Brașov

ste aproape imposibil ca lista celor 49 de spitale pentru care sunt alocate fonduri să fie modificată, întrucât acea listă a fost aprobată odată cu planul PNRR la Bruxelles în urmă cu un an. Atunci când PNL și USR au guvernat în România. Nu știu unde au fost acești politruci pe vremea lui România era condusă de Cîțu, cel în echipa câștigătoare se aflau, după care l-au trădat pentru generalul Ciucă! De ce nu s-au bătut atunci acești „supermeni” ai politiciii argeșene pentru un spital în Pitești sau oriunde în Argeș?

Constat că grupul de consilieri liberali agitați ai PNL din Consiliul Local Pitești nu cunosc PNRR. Nici nu prea aveau cum, pentru că sunt prea ocupați cu plasatul de oameni din diverse Consilii de Administrație pentru a-i recompensa pentru serviciile politice, și de contracte cu statul, pe care uită să le mai și declare. 📝Au început campania electorală, pur și simplu!

Citește și: Marius Nicolaescu, vicepreședinte CJ Argeș: PSD vine în sprijinul românilor cu venituri mici!

Aceste „valori” liberale nu au idee nici măcar cum ar putea construi clădirea, darămite și ce înseamnă existența și gestionarea de facto a unui spital! Ei de fapt amăgesc cetățenii cu o himeră. Pentru că cel puțin deocamdată, construcția unui nou spital rămâne o utopie. Le-a explicat foarte clar și singurul primar din România care a construit un spital de stat, Ion Georgescu.

Am auzit de multe ori, la PNL, că un proiect a fost pus în practică pentru că l-au susținut … verbal, dar este pentru prima dată când aud că un proiect este blocat din vorbe. Evident, ambele variante sunt posibile în mintea unora care nu fac decât speculă și care nu prea au reușit în viața lor să construiască nici un coteț pentru găini, darămite edificii publice sau să coordoneze servicii publice!

Le-aș recomanda cu tărie să se apuce de învățat administrație pentru că altfel, cu asemenea neprofesioniști, nu pot conduce nici măcar campania agricolă de toamnă, darămite un județ.”, a transmis Marius Nicolaescu.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *