Web Analytics

Marin Radu II, antrenor la Centrul de copii şi juniori CS Mioveni: „Sunt 4-5 jucători de la Under 19 care se antrenează cu echipa mare”

de | 23.03.2023 12:55 | Actualitate, Home, Sport

Abordat în legătură cu faptul că echipa Under 19 a CS Mioveni, pe care o antrenează, a ajuns în sferturile de finală ale Cupei României și se află pe primul loc în campionat la acest nivel, Marin Radu II, acum antrenor la Centrul de copii și juniori al CS Mioveni, ne-a declarat: ”Pentru echipa pe care o pregătesc, adică Under 19, urmează sferturile de finală ale Cupei României, acolo unde ne-am calificat în campionatul național. Obiectivul nostru este ca acești copii să joace. Este bine că s-au calificat în această fază superioară a Cupei României la Under 19, pentru că întâlnesc adversari buni, care pot să le pună probleme. Pot să vadă la ce nivel sunt și, cu cât au mai multe jocuri de acest fel, cu atât este mai bine pentru creșterea lor ca sportivi, ca fotbaliști.

Pe de altă parte, la nivelul acestor copii se poate întâmpla orice, avem o generație bună, să spunem, la Under 19 sunt destul de mulți copii talentați, copii care vor performanță și eu, unul, cred în ei. De aceea, consider că probabil vor face o figură frumoasă în această competiție. Sunt deja câțiva copii care se antrenează cu echipa mare, sunt luați în vedere, au toate condițiile pentru a face marea performanță.
Mai trebuie să spunem că CS Mioveni Under 19 în campionatul regular se află pe locul I și sperăm să ajungem în fazele superioare, la turneul final. Sunt copii care promit și noi nu facem decât să le dăm șansa asta de a juca, de a se antrena, de a avea cât mai multe jocuri oficiale importante pentru ei. Nu întâmplător suntem pe locul I și nu întâmplător suntem în sferturile Cupei României.

Sunt 4-5 jucători de la Under 19 care cochetează și cu echipa mare, care se antrenează cu echipa mare. Mă bucură faptul că antrenorul de la echipa mare este alături de noi, ținem permanent legătura, se interesează tot timpul de copii, ceea ce este un lucru foarte bun din punctul acesta de vedere. De asemenea, conducerea clubului a fost alături de noi; tot timpul am avut condiții bune de pregătire. Suntem un club care la nivel de juniori are tot ce trebuie pentru marea performanță”.

Citește și Marin Radu II a ajuns la 67 de ani. La mulți ani!

Citește și Marin Radu II: „Aducem jucători din alte părţi, când în curtea ta sunt jucători la fel de buni sau poate mai buni”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *