Web Analytics
scris joi, 28.07.2022

Marian Toader, primar la Lereşti: „Bani europeni pentru fermierii români!”

Marian Toader, primar al comunei Lerești, membru al Biroului Politic Județean al PSD, spune că Ministerul Agriculturii susține inițiativele de creștere a gradului de industrializare în domeniu.

Marian Toader, primar la Lereşti: „Bani europeni pentru fermierii români!”

”Ministerul Agriculturii rămâne performerul absorbției de fonduri europene și continuă procesul de consolidare a industriei agroalimentare, care să aducă plus-valoare cât mai mult. Astfel, AFIR a finalizat o nouă rundă de selecție pentru încă o tranșă de sprijin consistent, fermieri și antreprenori din sectorul procesării agroalimentare primind acces la o finanțare de 153 milioane euro. Pentru România este de-o importanță capitală reducerea balanței comerciale, respectiv a importurilor de produse alimentare manufacturate. În acest scop sunt încurajate/susținute inițiativele menite să crească gradul de industrializare a agriculturii” – a declarat primarul Marian Toader.
M.S.

Citește și Lereştiul pregăteşte semicentenarul nunţii americanilor

Citește și Povestea Cetăţeanului de Onoare care cânta ”Moşule, ce tânăr eşti”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...