Web Analytics
scris miercuri, 19.06.2024

Marco, fiul lui Nicolae Dică, în teste la FC Argeș

Așa cum v-am informat, luni, 17 iunie, în ziua în care naționala României a debutat în Germania la EURO 2024, în țară, FC Argeș a sunat adunarea, începând practic pregătirea pentru o nouă ediție de Liga a doua.

Marco, fiul lui Nicolae Dică, în teste la FC Argeș

Citește și: EURO 2024. Parada Fanilor, înaintea meciului România – Belgia

26 de jucători au fost pe lista lui Nicolae Dică la primul antrenament condus după revenirea ca antrenor la alb-violeți, printre noutăți aflându-se și Marius Briceag, ultima dată în Polonia, la Korona Kielce.

Briceag, fundaș originar din Pitești și lansat în fotbal de FC Argeș, pentru care a evoluat până în 2013, și-a încheiat colaborarea cu polonezii de la Kielce, pentru care a jucat în ultimul an și jumătate, și se află în teste sub comanda lui Dică, după cum a transmis clubul pitețtean.

Noutățile din lotul echipei sunt cei patru jucători prezentați de club, Vlăduț Morar (ex UTA Arad), Costin Ghiocel (ex SC Oțelul Galați), Kevin Doukoure (ex Universitatea Cluj) și Andrei Dima (ex FC Voluntari 2), dar și Marius Briceag și alți cinci tineri, printre care se află și… fiul lui Dică, pe nume Marco (vezi foto, din 2022, când era junior).

Îl văd că munceşte foarte mult, e o plăcere pentru mine când îl văd că are ambiţie”, declara în urmă cu doi ani Nicolae Dică despre fiul său, la Orange Sport.

Ionuț Zaharia, mijlocaș dreapta, fost la Flacăra Moreni, Vlad Popa, fundaș central, fost la FC Hermannstadt, Marco Andrei Ilie Dică, mijlocaș, fost la CS Mioveni, fiul antrenorului Nicolae Dică, precum și portarii Vlad Frumuzache și Alexandru Silveanu, reveniți după împrumutul la CSM Deva, respectiv AFC Câmpulung Muscel, sunt celelalte noutăți din lot.

Avem o perioadă de șapte săptămâni să pregătim echipa. Am făcut câteva transferuri, am prelungit cu o parte din jucătorii care au fost anul trecut aici și mai aștept și alte întăriri. Vom încerca să aducem jucători care ne pot ajuta la îndeplinirea obiectivelor. Avem condiții foarte bune aici, la Albota” – a spus antrenorul Nicolae Dică, citat de Campionii FC Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită