Web Analytics
scris marți, 18.06.2024

EURO 2024. Parada Fanilor, înaintea meciului România – Belgia

Fanii României au colorat în roșu, galben și albastru străzile din Munchen cu ocazia partidei câștigate de România, 3-0 cu Ucraina, în meciul de debut la EURO 2024. A fost atmosferă de sărbătoare și în Fan Zone-ul din Munchen, atât înainte, dar mai ales la finalul partidei. Suporterii prezenți în zona dedicată României au avut ocazia să se fotografieze alături de Marius Niculae și Lucian Sănmărtean, care au fost prezenți la Olympiapark înainte de partida România – Ucraina. Suporterii care n-au avut bilete pentru meciul de pe Munich Football Arena au putut urmări partida pe ecranele gigant amplasate în Fan Zone și au sărbătorit împreună victoria naționalei noastre.

EURO 2024. Parada Fanilor, înaintea meciului România – Belgia

Unul dintre cele mai așteptate momente dedicate suporterilor români în timpul turneului final din Germania va fi Parada Fanilor de la Köln (Fan Walk), dinaintea meciului cu Belgia (22 iunie, ora 22.00, în direct la Pro TV). Fanii vor avea astfel ocazia să meargă împreună către stadion, într-un grup organizat, pe un traseu care se va întinde pe aproximativ 2 kilometri și va dura în jur de 40 de minute, informează Federația. Pe parcursul acestui traseu, fanii vor primi mici drapeluri tricolore și vor defila cu steaguri și bannere către Cologne Stadium.

Citește și: EURO 2024. Bătaie între suporteri, înainte de meciul Turcia – Georgia

Parada Fanilor către stadionul din Köln va începe la ora locală 18.30, iar fanii sunt așteptați la punctul de întâlnire de la ora 18.00 ca să facă poze, să se picteze pe față și să primească steagurile și bannerele pentru meci. Parada va fi coordonată de Mihai Bobonete. De asemenea, fanii români vor avea la dispoziție și un Fan Embassy, unde pot afla informații utile pentru călătoria la Köln, inclusiv cum să ajungă la Fan Zone, Fan Walk și stadion. Acesta va fi amplasat în centrul vechi, chiar lângă Dom. Marți, din cauza avertizării de furtună și a ploii, Fan Zone-ul din Köln a fost închis.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită