Web Analytics
scris vineri, 16.06.2023

Marcel Ciolacu: „Statul nu mai poate plăti doar pentru ca bugetarii să vină la birou”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, joi, 15 iunie, în ședință de Guvern, că este nevoie de performanţă în administraţie, iar statul român nu mai poate plăti… nemunca unor bugetari.

Marcel Ciolacu: „Statul nu mai poate plăti doar pentru ca bugetarii să vină la birou”

Citește și: Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Am avut nişte oferte destul de tentante de la partidele importante, dar nu cred că voi intra în politică”

Toţi funcţionarii statului român trebuie să înţeleagă că avem nevoie de performanţă în administraţie. Statul român nu mai poate plăti doar pentru ca bugetarii să vină la birou, iar asta este valabil de la nivel de ministru până la nivelul funcţionarilor de execuţie”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit Agerpres.

El a precizat că e nevoie de reforme.

La Guvernul României şi la toate ministerele de linie am anunţat că intrăm într-un regim de mobilizare generală. Avem de livrat ţinte şi jaloane din PNRR şi nu putem rata nimic: pensiile speciale, legea salarizării, managementul companiilor de stat. Mandatul acestui Guvern este despre reforme şi economie. Mai concret, despre cum facem ca economia să producă mai multă valoare şi locuri de muncă, iar rezultatele să se vadă concret în buzunarele oamenilor. De aceea, în fiecare şedinţă de Guvern veţi vedea că avem pe agendă noi măsuri de stimulare economică. Însă primul şi cel mai concret rezultat al unei guvernări bune este ca inflaţia să scadă. Oamenii să simtă asta în preţurile unor produse de bază. Asta vrem să facem imediat şi să acţionăm încă de săptămâna viitoare”, a spus prim-ministrul, conform sursei citate.

Toate bune și frumoase, la vorbe mulți s-au dovedit maeștri. Prin urmare, rămân de văzut faptele.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită