Web Analytics
scris miercuri, 14.12.2022

Marcel Ciolacu, mesaj pentru toți primarii: „Nu contează că ești de stânga sau de dreapta când vrei să faci ceva pentru oameni”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a transmis miercuri, 14 decembrie, un mesaj pentru toți primarii din România, în prezența premierului Nicolae Ciucă și a președintelui Adunării Generale a Asociaţiilor Municipiilor din România, Emil Boc.

Marcel Ciolacu, mesaj pentru toți primarii: „Nu contează că ești de stânga sau de dreapta când vrei să faci ceva pentru oameni”

Citește și: Cristian Gentea (PSD Argeș): „Compensarea prețurilor la carburanți trebuie să continue”

Am fost astăzi la lucrările Adunării Generale a Asociaţiilor Municipiilor din România pentru a le transmite tuturor primarilor un mesaj foarte clar: că indiferent de culoarea politică vor avea întreg sprijinul acestei coaliţii de guvernare pentru a-şi duce proiectele de investiţii până la capăt.

Nu contează că ești de stânga sau de dreapta atunci când vrei să faci ceva pentru oamenii pe care îi reprezinți. Primarii sunt în prima linie a relației cu cetățenii și ei știu cel mai bine care sunt nevoile comunităților pe care le reprezintă.

Avem un buget record de investiții pe 2023, de peste 22 miliarde euro, care ne va ajuta să avem o creștere economică sănătoasă. Vreau să avem un parteneriat solid cu comunitățile locale pentru finanțarea tuturor proiectelor de dezvoltare, care să schimbe fața localităților și să îmbunătățească viața cetățenilor”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

antisemitismul

Antisemitismul a explodat

MAKE English Version • (Episodul 1) Evreii din Europa se simt mai duşmăniţi de la momentul atacului Hamas din 7 octombrie 2023 asupra Israelului, o...

Din ediția tipărită