Web Analytics
scris marți, 26.09.2023

Marcel Ciolacu, despre mita luată de Dumitru Buzatu: „Eu nu am văzut niciodată atâția bani la un loc!”

Premierul Marcel Ciolacu a criticat gestul de a lua mită al baronului de Vaslui – Dumitru Buzatu, arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant când lua 1,25 milioane de lei.

Marcel Ciolacu, despre mita luată de Dumitru Buzatu: „Eu nu am văzut niciodată atâția bani la un loc!”

Citește și: Amanta de 30 de ani a lui Dumitru Buzatu a leșinat în timpul flagrantului


„Eu nu am văzut în viaţa mea atâția bani la un loc, niciodată. Aţi văzut reacția partidului care a fost una corectă, în mai puţin de 24 de ore după ce a văzut comunicatul DNA-ului, vorbim de un flagrant. Vorbim de un flagrant, jocurile sunt clare din punctul meu de vedere. Pe de altă parte, fiecare om are dreptul să se apere.Îmi pare rău prin ce trece familia domniei sale, dar este o faptă care eu credeam că nu am să o mai văd la televizor, indiferent despre cine ar fi fost vorba.Nu aș fi crezut că la această vârstă pe care o are Dumitru Buzatu se mai poate apleca la așa ceva”, a declarat premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, luni seară, la o televiziune de știri, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Sondaj: pe cine ar vota românii dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare


Dumitru Buzatu, care conduce județul Vaslui de mai bine de 30 de ani, a fost reţinut pe 23 septembrie de procurorii DNA Iaşi, după ce a fost prins în seara zilei de vineri 22 septembrie în timp ce primea 1,25 milioane de lei mită pentru a ajuta o companie să obțină un contract.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole