Web Analytics
scris joi, 04.04.2024

Marcel Ciolacu a semnat demiterea „hairstylistului vedetelor” Cristi Pascu de la șefia Oficiul pentru Jocurile de Noroc, la două zile după numire

Premierul a semnat miercuri seară demiterea lui Cristi Pascu din funcția de vicepreședintele al Oficiului pentru Jocuri de Noroc, funcție în care a fost numit luni la propunerea PNL. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

Marcel Ciolacu a semnat demiterea „hairstylistului vedetelor” Cristi Pascu de la șefia Oficiul pentru Jocurile de Noroc, la două zile după numire

Citește și: Efendi Cristian Gentea, invitat de musulmanii din Argeș la masa de Iftar Yemek din timpul Ramadanului

Demiterea vine după ce presa a relatat că bărbatul, cunoscut în lumea mondenă drept „hairstylistul vedetelor”, nu are nicio legătură cu domeniul, iar studiile nu-l recomandă pentru funcția.

G4Media a dezvăluit că Pascu deține o diplomă de specializare în coafură și a terminat Dreptul la Universitatea Hyperion, la 32 de ani. Potrivit CV-ului prezentat de G4Media, Pascu este în prezent consilier local la Sectorul 6, președinte la Clubul oamenilor de afaceri PNL din același sector și consultant la mai multe firme.

Pascu a obținut o diplomă de coafor, a terminat Dreptul la o universitate privată, a fost prezentator TV la Euforia TV, un post de divertisment deținut cândva de Sorin Ovidiu Vîntu. Pascu este cunoscut drept hairstylistul vedetelor, având numeroase apariții în presa tabloidă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *