Maraton de vaccinare organizat de Ministerul Apărării, cu prilejul Zilei Armatei

de | 23.10.2021 09:15 | Actualitate

Ministerul Apărării Naţionale organizează, în zilele de 25 şi 26 octombrie, cu prilejul Zilei Armatei României, un maraton de vaccinare sub deviza ”Împreună pentru viaţă, Împreună pentru viitor!”. Maratonul va avea loc în cele şase spitale militare care sunt centre regionale de depozitare a vaccinurilor, relatează news.ro.

Ministerul Apărării Naţionale anunţă, vineri, că organizează, luni şi marţi, un maraton de vaccinare.

Maratonul se va desfăşura în şase spitale militare din ţară, care sunt şi centre regionale de depozitare a vaccinurilor  împotriva COVID-19.

CITEȘTE ȘI: Numărul argeșenilor infectați cu Covid-19 a ajuns la 507

”Astfel, cetăţenii din categoriile eligibile (cu vârsta mai mare de 12 ani) care doresc să se vaccineze o vor putea face, non-stop, începând cu ora 8.00 a zilei de luni, 25 octombrie, şi până la ora 20.00 a zilei de marţi, 26 octombrie, în centrele de vaccinare care funcţionează la: Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Iacob Czihac” din Iaşi; Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” din  Cluj-Napoca; Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanţa; Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr. Ştefan Odobleja” din Craiova; Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” din Braşov; Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara”, a transmis MAPN.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii