Mărăcineni: Sală de jocuri de noroc amendată pentru că nu şi-a suspendat activitatea

de | 6.11.2020 18:03 | Actualitate

 

În ziua de 05 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice Argeș și reprezentanți ai ITM Argeș și DSP Argeș, au efectuat verificări la sediul unei societăți comerciale din Mărăcineni.

În urma celor constatate, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 10.000 de lei, ca urmare a nerespectării prevederilor Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență cu nr. 53 din 28 octombrie 2020, care prevede la art.1, alin.3, suspendarea activității operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, măsură dispusă la nivelul localității în cauză, începând cu data de 29.10.2020, ora 00:00.

Totodată, în urma verificărilor, s-au constatat diferențe între suma încasată și suma care se găsea în casieria agentului economic la momentul controlului, fiind aplicată o sancțiune cu avertisment, conform OUG 28 din 1999 privind casele de marcat electronice fiscale.

De asemenea, inspectorii sanitari din cadrul DSP Argeş au aplicat o sancţiune contravenţională, în valoare de 10.000 de lei, conform HG 857/2011 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele din domeniul sănătăţii publice.

 

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Noi treceri de pietoni înființate în Pitești
Noi treceri de pietoni înființate în Pitești

Pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere, Primăria Municipiului Piteşti a dispus înființarea a două treceri de pietoni, prin Administraţia Domeniului Public, astăzi, 02.12.2021, astfel: Citește și Prima bătălie a războiului pentru Mausoleul...