Web Analytics

Mânzână: ”Asistăm la o descriere a lui Marx, Engels şi Lenin în variantă liberală”

de | 27.07.2017 17:46 | Actualitate

IonManazana56215La şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Argeş pe luna iulie, în contextul majorării salariilor funcţionarilor din aparatul tehnic al instituţiei, liderul PNL, Adrian Miuţescu a adus în discuţie salariile de la Uzina Dacia, cea mai importantă companie din judeţ, întrebându-se retoric ce vor spune angajaţii de pe platforma de la Mioveni, care au un salariu mediu de 45 de milioane lei vechi, când vor vedea salariile de la Consiliul Judeţean.

Vicele CJ Argeş, Ion Mânzână, a ţinut să îi dea replica preşedintelui PNL Argeş, afirmând că asistă la “o descriere a lui Marx, Engels şi Lenin în variantă liberală”.
“Mă gândeam acum vreo două, trei, cinci, şapte minute la ce motivare vom asculta. Mă gândesc că cineva în ’89 s-a prăpădit degeaba. Lecţia asta cu comparaţii, cât ia unul, cât ia altul, e de prin documentele congreselor. Acum asistăm la o descriere a lui Marx, Engels şi Lenin în variantă liberală. Se pare că acei eroi cu barbă nu au murit degeaba. Reîncarnarea lor se petrece sub ochii noştri. Ce legătură o fi având muncitorul X cu stabilirea unei grile de salarizare care ţine de o lege votată de Parlament? Că e bună, că e rea, timpul o va demonstra. Dar, în acelaşi timp, şi teoria că nu ştiu ce partid nu este de acord, ne povesteşte unul care a fost pe acolo. Ăia care nu sunt de acord, îi îndeamnă pe ăilalţi să fie de acord ca să beneficieze şi ei de aceleaşi avantaje: votaţi, bă, voi, că pe noi nu ne lasă şeful. Cam aşa se pun problemele. În rest, să-mi fie cu iertare, rog frumos, am înţeles că se constituie nu ştiu ce fel de opoziţii, de la începutul la sfârşitul şedinţei, să stea cu mâna ridicată şi să nu ne mai spună din teoriile lui Friedrich Engels”, a spus vicepreşedintele CJ Argeş, Ion Mânzână.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii