Web Analytics
scris joi, 02.05.2024

A murit mânzul abandonat în Băiculești și găsit de polițiști

Știre actualizată: Mânzul a murit la 4 dimineața, în urma unei reacții virulente la lapte. Reprezentanții adăpostului care l-a luat în îngrijire au transmis că mânzul nu a rezistat în ciuda tratmentului administrat și a suportului primit în permanență în cursul nopții.

A murit mânzul abandonat în Băiculești și găsit de polițiști

Miercuri, 1 mai, polițiștii din Băiculești au găsit un mânz abandonat în comună. Întrucât mânzul se afla în pericol, i-au sesizat pe colegii de la Biroul pentru Protecția Animalelor Argeș, care l-au transportat la o asociație privată de protecție din localitatea Brăduleț, pentru a beneficia de asistență medicală, adăpost și îngrijire specializată.

A fost emis un Ordin de plasare a animalului în adăpost, iar verificările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care animalul a ajuns în această situație și luarea măsurilor legale care se impun.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Argeș recomandă tuturor posesorilor de animale să se preocupe de bunăstarea acestora, de hrană, adăpost, starea de sănătate, precum și de supravegherea lor.

Lăsarea în libertate fără supraveghere și abandonarea animalelor sunt sancționate de normele legale în vigoare.

Citește și Inedit! Seara muzeelor muscelene. Programul complet

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *