Manifestări cultural artistice în organizarea Centrului Cultural Piteşti

de | 21.06.2017 18:03 | Cultură

01 CentrulCulturalMiercuri, 21 iunie, de la ora 17.00, în Piața Primăriei Municipiului Pitești, în organizarea Centrului Cultural Pitești va avea loc spectacolul muzical-literar-artistic, sub genericul „Fantezii de cireșar”, susținut de Trupa de Teatru „Robertto”. Trupa este formată din copii și tineri, care urmează cursul de actorie derulat de artistul Robert Chelmuș în cadrul Centrului Cultural Pitești.

De asemenea, Centrul Cultural Pitești și redacția revistei „Cafeneaua literară” organizează o nouă ediție a Clubului Cafeneaua literară, joi, 29 iunie, de la ora 17.00, în Sala Simpozion, din cadrul instituției. Manifestarea, coordonată de directorul revistei Cafeneaua literară, poetul Virgil Diaconu, se va desfășura sub genericul „Ora de poezie”.
Preț de un ceas, colaboratori ai revistei „Cafeneaua literară”, publicație lunară a Centrului Cultural Pitești vor susține o lectură publică din propriile creații și vor prezenta puncte de vedere privind evoluțiile și tendințele poeziei contemporane.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii