Web Analytics

Manifestări cultural artistice de excepţie la Ţiţeşti, sub egida Centenarului

de | 15.03.2018 12:00 | Cultură

17 01Primăria și Consiliul Local al comunei Țițești, în colaborare cu Casa de Cultură din localitate și Școala Gimnazială „I.C. Lăzărescu” Țițești au organizat, în data de 8 martie, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, o suită de activități care s-au derulat sub egida Centenarului. Astfel, la Țițești, simbolul Centenarului a fost ales un șnur lung de 15 m, împletit din fire în alb și roșu, confecționat manual de învățătoarea Ionela Ungheanu Mateescu. De asemenea, a mai fost organizată o expoziție cuprinzând o sută de reprezentări artistice ale Zilei de 8 martie (mărțișoare și felicitări confecționate de elevii din localitate.

17 03De o mare apreciere din partea celor veniți să vadă spectacolulul care a avut loc în sala de sport a școlii s-au bucurat copiii unităților de învăţământ de pe raza comunei Țițești, care au pregătit un colaj de cântece, poezii și dansuri populare și moderne.

17 02Finalul programului a fost susținut de Corul „Dorulețul” al Școlii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu” din Pitești, coordonat de prof. Mădălina Barbu, cor acompaniat de Lili și Bebe Sima.
Artiştii piteşteni au interpretat mai bine de o oră melodii dedicate mamei şi Unirii, în timp ce elevii şcolii „Tudor Vladimirescu” s-au prins în horă pe melodiile interpretate vocal şi instrumental de Lili şi Bebe Sima, horă în care s-a prins şi primarul Gheorghe Savu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii