Web Analytics

Manchester City a câștigat în premieră trofeul Ligii Campionilor, după 1-0 cu Inter Milano

de | 11.06.2023 08:42 | Actualitate, Home, Sport

Manchester City a câştigat în premieră trofeul Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Inter Milano cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, în finala desfăşurată pe Stadionul Olimpic Ataturk din Istanbul.  Pentru City sezonul 2022/2023 este unul istoric, în care a reuşit tripla campionatul Angliei, Cupa Angliei, Liga Campionilor.

Citește și: Răbufnirea lui Viorel Moiceanu: „Croitoru şi Stanciu m-au scos din cadrul clubului. Am fost scouter în ultima perioadă…”

Finala a fost arbitrată, la fel ca finala Cupei Mondiale 2022, de polonezul Szymon Marciniak. Acesta a fost ajutat de conaţionalii săi Paweł Sokolnicki şi Tomasz Listkiewicz, asistenţi. Din brigadă au făcut parte şi doi români. Istvan Kovacs a fost al patrulea oficial, în timp ce Vasile Marinescu a fost rezervă pentru arbitrii asistenţi. În camera VAR au fost polonezii Tomasz Kwiatowski şi Bartosz Frankowski.

Citește și: Portarii Vlad Frumuzache și Cosmin Bucur se întorc la FC Argeș

Pep Guardiola conduce Manchester City şi este unul dintre cei mai decoraţi antrenori din fotbalul mondial. Tehnicianul de 52 de ani a câştigat această competiţie de două ori cu Barcelona. A cucerit câte trei titluri de campion la cârma clubului catalan şi a lui Bayern şi a ajuns la patru medalii de campion în Premier League cu City.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *