Web Analytics
scris joi, 21.03.2024

Mâncare cu fecale la un spital din București – Drept la replică: “Au fost luate imediat măsurile de izolare”

Reprezentanții Spitalului Sf. Pantelimon din București revin cu drept la replică privind articolul în care se menționează ca pacienții spitalului au primit mâncare cu fecale din cauza unei țevi sparte. DETALII AICI

Mâncare cu fecale la un spital din București – Drept la replică: “Au fost luate imediat măsurile de izolare”


Citește și: Copii cu dizabilități, închiși în apartamente de mai bine de un an

În cursul dimineții de luni am fost sesizați cu privire la o avarie apărută în noaptea de duminică spre luni la o țeavă de apă caldă la subsol, care pica la o îmbinare.

Au fost luate imediat măsurile de izolare și protecție. Nu au fost afectate securitatea bolnavilor și calitatea hranei pacienților.

Avaria a fost la o țeavă de apă caldă, nu la o țeavă colectoare/de canalizare, speculațiile fiind strict părerea unor angajate care și-au asumat cele afirmate.

În prezent, întreaga coloană de apă caldă avariată a fost înlocuită, fapt confirmat și de Direcția de Sănătate Publică și Inspecția de Stat de la Ministerul Sănătății. Fiind un culoar de trecere, nu s-a pus problema nici de a fi afectate vestiarele sau spațiile în care angajații se schimbă. Ne preocupă continuu creșterea calității serviciilor medicale oferite”. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *