Web Analytics
scris luni, 18.03.2024

Mâncare cu fecale la un spital din București 

Angajatele de la Spitalul „Sfântul Pantelimon”, una dintre cele mai importante unități medicale din București și subordonată Ministerului Sănătății, au surprins imagini care arată condițiile degradante din unitatea spitalicească.

Mâncare cu fecale la un spital din București 

Citește și: Copii cu dizabilități, închiși în apartamente de mai bine de un an

Asistentele au filmat condițiile critice în care sunt forțate să lucreze. În imaginile surprinse, se poate observa cum subsolul unității este afectat de scurgeri de apă dintr-o conductă spartă.

În plus, în astfel de condiții, angajații sunt obligați să își desfășoare activitatea.

Cu toate acestea, o situație și mai gravă este că prin acea zonă trec zilnic oalele cu mâncare pentru pacienți, fiind inevitabil să nu se scurgă apa din conducta spartă peste ele.

„Suntem la Spitalul Pantelimon, la subsol. Uitați în ce condiții ne putem schimba. În fiecare dimineață îmi curge apă în cap din această conductă, în fiecare zi când vin la muncă, iar fetele trec cu masa pe aici.

Și pică în oale. Niște pipi și ne pică în cap, în fiecare dimineață. Astea sunt condițiile noastre, poate vede cineva, să rezolve această problemă”, precizează una dintre angajatele de la Spitalul Sfântul Pantelimon.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *