Web Analytics

Managerul interimar al Sp. de Pediatrie, despre relația nașă-fină cu directorul medical: „Nu există incompatibilitate”

de | 24.08.2016 10:30 | Actualitate


Tatiana Eftime, managerul interimar al Spitalului de Pediatrie, numită în această funcție din cea de consilier juridic la CJ Argeș, la scurt timp după ce chirurgul Vasile Stan și-a dat demisia, a explicat, miercuri, în conferința de presă a Consiliul Județean Argeș, traiectoria prin care a ajus să ocupe, în interimat, actualul fotoliu. 

„Consiliul de administrație de la Pediatrie m-a propus pe mine. Mai exact,  d-l doctor Păun, care este președintele Consiliului de Administrație, care a mers mai departe cu propunerea la domnul președinte al CJ Argeș .Noi am lucrat împreună, am fost în consiliile de administrație de la Leordeni, de la Ștefănești și de la vechiul spital Rucăr, mă cunpștea ca și persoană și a considerat că aș fi potrivită pentru această funcție. Medicii m-au primit foarte bine și din acest punct de vedere sunt foarte mulțumită. Nu am niciun fel de probleme, colaborăm în luarea deciziilor, la care participă și șefii de secție, lucrăm deschis”, a explicat Tatiana Eftime.

Jurist de profesie, Tatiana Eftime asigură interimatul pentru o perioadă de 3 luni, cu posibilitate de prelungire până la 6 luni. Funcția de director medical, tot în interimat, este deținută de Adina Enescu, medic șef CPU și purtător de cuvânt al Sp. de Pediatrie, fina Tatianei Eftime.

„Din punct de vedere legal nu există incompatibilitate. Apreciez eu că o cunosc și că este un om și un medic foarte bun și formăm o echipă. Putea să fie și ulterior această situație (n.r. nașă-fină)”, a declarat Tatiana Eftime.

„Eu am semnat dispoziția în cazul doamnei Eftime. Într-adevăr, așa este, Consiliul de Administrație de la Pediatrie a venit cu propunerea, iar eu nu am avut cum să nu țin cont de formularea CA. Că a venit treaba de moralitatea „nașa-fină” este discutabil. Tot eu am semnat și cealaltă dispoziție și mi-o asum. Vrem să vedem cum funcționează spitalul cu un manager din exterior și un profesionist din interior, fiecare cu atribuțiile sale. O să scoatem postul la concurs și o să vedem cine este concurentul cel mai bun,  acela va câștiga. Nu voi face eu parte din comisie”, a spus Dan Manu.
Deocamdată Tatiana Eftime și-a luat postul în primire și ne asigură că, cel puțin în privința gândacilor, la Pediatrie problema e rezolvată: ”Nu mai sunt gândaci, poate noaptea, câte unul care mai iese pe conducte…Suntem în grafic cu dezinsecțía”, a spus Tatiana Eftime.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii