Web Analytics

Managerul Ambulanței Argeș și un funcționar DSVSA Argeș, găsiți incompatibili de ANI

de | 12.02.2020 14:58 | Actualitate

# Managerul Ambulanței Argeș se află în incompatibilitate pentru că este și consilier local într-o comună

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul a 10 persoane din România, iar două sunt din Argeș, după cum urmează:

HIRU MARIAN, Manager general al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș care, potrivit ANI, „începând cu data de 25 aprilie 2017 exercită simultan funcția de manager general al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș, și pe cea de consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Domnești, județul Argeș, încălcând astfel dispozițiile art. 118, alin. (15), lit. a) din Legea nr. 95/2006.

 ENACHE EUGENIA, Funcționar public în cadrul Direcției Sanitare Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Argeș, Județul Argeș. Aceasta, „în perioada 03 noiembrie 2015 – 26 iunie 2019, a exercitat simultan funcția publică de Șef Birou Economic și Administrativ la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Argeș și calitatea de expert (contabil) tehnic judiciar în cadrul Tribunalului Argeș – Biroul Local de Expertize Tehnice și Contabile Argeș. Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003, se arată într-un comunicat de presă transmis, astăzi, pe site-ul instituției ANI.

Instituția mai precizează că „persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii