Web Analytics
scris joi, 13.06.2024

„Mami, nu-mi mai bate inimioara!” O fetiță de 5 ani are nevoie de ajutor pentru o intervenţie chirurgicală

La 5 ani, Maia Ștefania are nevoie de ajutor pentru o intervenţie chirurgicală. Fetiţa suferă de insuficiența cardiacă. Maia spune că inima este obosită și ar vrea să fie sănătoasă.

„Mami, nu-mi mai bate inimioara!” O fetiță de 5 ani are nevoie de ajutor pentru o intervenţie chirurgicală

Pentru insuficiența cardiacă a Maiei, clasa întâi, și pentru canalul arterial persistent stanga-dreapta, medicii au recomandat monitorizare, în speranța că acea gaură mică din inimă se va închide de la sine. Totuși la Iași, au pus-o pe lista de așteptare pentru operație.  „Până acum am umblat la foarte multe spitale dar degeaba. Am așteptat până la vârsta de patru ani pentru că ni s-a spus că s-ar putea să se închidă și nu s-a închis. Din ce în ce crește, la ea se agravează. A început să i se înfunde și o valvă în partea plămânului”, mai spune mama Maiei. Cu boala în proces de agravare, părinții Maiei au luat iar drumul Iașiului. La ultima investigație, vestea nu a fost deloc bună. „Ni s-a spus că în 3-6 luni ea trebuie rezolvată, trebuie operată. E o nevoie urgentă pentru operație! îmi spune: mami, mie nu-mi mai bate inimioara”.

Citește și: Soţia vicelui CJ Argeş a scăpat de procesul penal

În câteva zile, Maia și alte patru copile au șansa să fie operate în misiunea umanitară cardiopediatrică de vară de la Spitalul Clinic Sanador. Chirurgul pediatru Petru Liuba va veni special din Suedia pentru aceste cinci fetițe. „Cei care vor să ne ajute… puteți trimite un SMS la 8848, cu 2 euro. Poate pentru voi nu înseamnă nimic, dar pentru noi înseamnă să ne salvăm copilul, adică fetița noastră să fie bine”, este rugămintea mamei Maiei.

Puteți dona printr-un SMS de 2 EURO la numărul 8848, număr fără recurență, prin plată cu cardul sau prin transfer bancar. Românii din străinătate pot sprijini donând prin PayPal. Donațiile ajung în fondul de solidaritate al Campaniei Vreau să ajut destinat ȘI acestor copii aflați de acum în grija Fundației Mereu Aproape.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită