Web Analytics

Mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri în 2 Mai, reținută pentru 24 de ore

de | 14.09.2023 21:29 | Actualitate, Home

Mama lui Vlad Pascu, Miruna Pascu, a fost reținută pentru 24 de ore, potrivit informațiilor exclusive Realitatea PLUS.

Citește și: Trafic de droguri cu minori: Șapte persoane, printre care doi elevi, arestate preventiv 30 de zile 


Mama tânărului care a provocat tragedia din 2 Mai în urmă cu o lună a fost reținută pentru 24 de ore. Miruna Pascu a ieșit din sediul DIICOT joi seară, la ora 19.55. Aceasta a ajuns joi dimineață, în jurul orei 10:00, la DIICOT sediul central București pentru audieri, adusă de mascați. Potrivit informațiilor în urma perchezițiilor făcute de Poliție și DIICOT joi dimineață, din casa Mirunei Pascu au fost ridicate documente care indică faptul că ar fi încercat să șantajeze martorii din dosar, astfel încât să dea declarații în favoarea lui Vlad Pascu, că acesta nu s-ar fi drogat în noaptea producerii accidentului cumplit.
În dimineața zilei de sâmbătă, 19 august, Vlad Pascu a accidentat mortal doi tineri pe drumul dinttre stațiunile 2 Mai și Vama Veche și a rănit alți trei. Tânărul de 19 ani se afla sub influența drogurilor, analizele ulterioare demonstrând că acesta consumase un cocktail de substante psihotice.

Citește și: Adăpost de animale de la marginea Piteștiului, atacat de șacali


Mama lui Vlad Pascu locuiește într-un cartier de lux din centrul Capitalei, acolo unde apartamentele costă chiar și 4 milioane de euro. Miruna Pascu apare proprietară la un număr de 288 de proprietăți imobiliare. Apartamente, dar și terenuri în Sectoarele 1, 2, 3 și 4. De asemenea, deține apartamente la malul mării în complexul de lux Blaxy Resort, conform ordinea.ro. Pe numele lui Mihai Claudiu Pascu, tatăl tânărului, se află numai puțin de 88 de proprietăți imobiliare. În general, e vorba de apartamente în principal în Sectorul 1 al Capitalei și în alte sectoare ale Bucureștiului.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *