Web Analytics

Mălureni: Reținut după ce ar fi încercat să ascundă un accident

de | 5.12.2019 11:50 | Actualitate

 

În ziua de 4 decembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au reținut un tânăr de 24 de ani, din Mălureni, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, precum și modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

În după-amiaza zilei de 30 noiembrie a.c., un bărbat de 37 de ani, din Mălureni, a sesizat că în timp ce s-ar fi aflat într-un autoturism, în calitate de pasager, ar fi fost rănit ca urmare a implicării autoturismului într-un eveniment rutier, petrecut pe raza localității Micești, fără a furniza alte date.

În urma verificărilor desfășurate în zona indicată, s-a stabilit că în zona satului Păuleasca de pe raza localității Micești, pe DC 740, un autoturism a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp din beton.

În ziua de 4 decembrie a.c., a fost efectuată o percheziție la locuința unei persoane din localitatea Mălureni, satul Păuleasca, ocazie cu care a fost depistat autoturismul implicat în eveniment, ulterior fiind depistat și un tânăr de 24 de ani, din aceeași localitate, bănuit că ar fi condus autoturismul.

Din verificări s-a stabilit că cel în cauză nu deține permis de conducere. După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii