Web Analytics

Majorat cu peste 20 de persoane, oprit de polițiștii argeșeni

de | 7.11.2021 14:09 | Actualitate

 

În noaptea de 05 spre 06 noiembrie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Piteștiau constatat că la un imobil de pe raza de competență era în desfășurare un eveniment privat (petrecere de majorat), unde se asculta muzică la volum ridicat.

Astfel, poliţiştii au identificat la locație 22 de persoane, în urma verificărilor stabilindu-se că aceștia dețineau certificat verde (în urma vaccinării sau testării).

 

Citește și: La înmormântarea omului de afaceri Laurențiu Floroiu, fost preot, nu au bătut clopotele iar preoții nu i-au rostit numele


Organizatorul evenimentului
a fost sancționat contravențional, conform Legii 55/2020, pentru nerespectarea interdicției de organizare de evenimente private, precum, și conform Legii 61/1991R, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice prin ascultarea de muzică la nivel ridicat, valoarea amenzilor fiind de 2.000 de lei.

Totodată, cei 21 de participanți au fost sancționați contravențional ca urmare a nerespectării interdicției de participare la evenimente private.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul privat a fost organizat și luarea măsurilor legale care se impun.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii