Mai mulţi angajaţi ai Primăriei Budeasa au fost confirmaţi cu COVID-19

de | 20.10.2021 | Actualitate, Dezvaluiri, Home, Politica si Administratie

# Edilul Mihai Racheru anunță că accesul în instituție va fi permis numai pentru probleme de strictă urgenţă

Primarul comunei Budeasa, Mihai Rachieru (foto), a transmis un mesaj concetățenilor săi, având în vedere că rata de infectare din localitate, luni, 18 octombrie, a ajuns la 9,57 la mia de locuitori și mai mulți angajați ai primăriei sunt infectați cu Covid-19.
„În aceste momente, responsabilitatea și prevenția fac diferența pentru starea noastră de sănătate!
Din păcate, veștile privind evoluția răspândirii epidemiei cu virusul Covid-19 pe teritoriul comunei noastre nu sunt dintre cele mai bune; astăzi rata de infectare a ajuns la 9,57/1000 de locuitori.
Așadar, apelez la rațiunea, calmul și responsabilitatea fiecăruia dintre dumneavoastră și vă adresez rugămintea să evitați locurile aglomerate, să purtați masca de protecție corespunzător, să păstrați distanțarea socială și să respectați normele sanitare de igienă prin spălarea și dezinfectarea mâinilor cât mai des.

Citește și Amenzi în valoare de peste 17.000 de lei pentru cei care nu au respectat măsurile anti-COVID-19

Având în vedere că mai mulți angajați ai primăriei au fost confirmați cu COVID-19, accesul în instituție va fi permis numai pentru probleme de strictă urgenţă. Acest lucru nu înseamnă că Primăria se închide pentru cetățeni, însă vrem să evităm deplasările ce nu sunt absolut necesare și în acest fel să evităm contactul fizic dintre funcționarii publici și cetățeni.
În această perioadă extrem de grea, când ţara noastră se confruntă cu cel mai intens val al pandemiei, care sufocă secțiile ATI ale spitalelor, vă rog să luați în calcul vaccinarea, care este esențială pentru a controla impactul pandemiei.
Pentru orice problemă, vă rugăm să sunaţi la numerele de telefon: 0248.236.457/ 0753.054.642 şi veţi primi toate informaţiile necesare.
Vă voi sta alături cu toată priceperea mea și sunt sigur că veți înţelege că doar împreună vom învinge această perioadă grea. Vă mulţumesc!”, a precizat primarul Mihai Rachieru.
M.S.

Citește și Managerul teatrului Davila reacționează cu privire la focarul Covid despre care se scrie că există în instituție

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Accident mortal pe DN 7, ce leagă Pitești de Râmnicu Vâlcea
Accident mortal pe DN 7, ce leagă Pitești de Râmnicu Vâlcea

Polițiștii Serviciului rutier au intervenit, în urmă cu puțin timp, la un accident în comuna Milcoiu, Drumul național 7, kilometrul 156, la limita cu județul Argeș. Din primele date se pare că în accident este implicat un autoturism și un tir. Din păcate, șoferul...

Polițiștii argeșeni, surpriză pentru admiratorul lor de 3 ani
Polițiștii argeșeni, surpriză pentru admiratorul lor de 3 ani

Sărbătoarea Sfântului Andrei are o semnificație aparte pentru toți românii. Un micuț român, pe nume Andrei, care la aproape 3 anișori este un admirator înfocat al polițiștilor, a fost astăzi vizitat de polițiștii argeșeni. Cel mai mult el s-a bucurat de prezența...

Ceremonie militară, de 1 Decembrie, în Piața Vasile Milea
Ceremonie militară, de 1 Decembrie, în Piața Vasile Milea

60 de militari, 16 ofițeri și subofițeri ai Jandarmeriei Argeș, 16 ofițeri și subofițeri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, 15 salvatori montani și reprezentanți ai Poliției Locale Pitești vor participa la ceremonia militară ce va fi organizată cu...