Web Analytics

Managerul teatrului Davila reacționează cu privire la focarul Covid despre care se scrie că există în instituție

de | 17.10.2021 16:46 | Actualitate

Într-o scrisoare trimisă presei, mai mulţi salariaţi ai Teatrului din Piteşti susţin că sunt zeci de angajaţi infectaţi cu virusul SARS-CoV-2 şi îl acuză pe managerul Felix Goldbach că ar fi făcut presiuni asupra lor pentru ca aceste cazuri de infectări să nu fie făcute publice. Prefectura Argeş va face un control referitor la acest caz.

În aceasta situație, managerul teatrului, Felix Goldbach, reacționează și transmite printr-un comunicat de presă următoarele:

 

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, acuzatoare la adresa conducerii Teatrului Alexandru Davila din Pitești, ne vedem nevoiți să venim cu următoarele precizări:
– niciodată nu am avut în intenție să ascundem sau să trecem cu vederea aspectele legate de eventualele infectări cu Covid 19 în rândul personalului teatrului Alexandru Davila
– întotdeauna am luat măsuri sporite de siguranță; oamenii au purtat măști și au lucrat distanțați fizic
– am cunoștința de toate cazurile care sunt evidență la acest moment
– cei care au făcut deplasarea la Chișinău cu ocazia festivalului Festis nu au nicio problemă de sănătate întrucât fie sunt vaccinați fie și-au făcut test înaintea plecării
– eu însumi sunt vaccinat și nu am simptome Covid

Pentru a vă convinge de veridicitatea celor scrise, sunt deschis oricărei colaborări care să scoată în evidență aceste aspecte. Consider că cele apărute în media sunt speculații de natură să destabilizeze activitatea institutiei. Toate acestea le putem discuta marți întrucât în acest moment mă aflu la festivalul de teatru de la Chisinau.

Manager
Felix Constantin Goldbach

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii