Web Analytics
scris joi, 04.01.2024

Mai multe proiecte depuse pentru cetăţenii bătuţi de soartă din Cocu

Mai multe proiecte cu finanțare de la Adminstrația Fondului de Mediu sau PNRR a depus și comuna Cocu, una dintre cele mai vitregite de soartă din Argeș. Unul dintre acestea se referă la instalarea mai multor camere de luat vederi în comună, având în vedere gradul crescut de infracționalitate din ultimii ani.
Cocu este comuna în care activa, până la destructurare, una dintre cele mai de temut bande de hoți din locuințe, membrii aceștia operând și în județele învecinate. Un alt proiect se referă la reabilitarea termică a școlii, prin montarea de pompe de căldură, panouri fotovoltaice, concomitent cu izolarea termică.

Mai multe proiecte depuse pentru cetăţenii bătuţi de soartă din Cocu

Tot panouri fotovoltaice se au în vedere și pentru bisericile din comună, astfel încât costul încălzirii clericilor și enoriașilor să se diminueze. Pentru ca reabilitarea instituțiilor de cult să se poată realiza prin fonduri europene a fost însă demarată procedura de eliberare a titlurilor de proprietate și intabulare. Administrația locală a depus un dosar pentru înființarea de stații de încărcare electrice, mai ales că se dorește achiziționarea unui microbuz electric pentru școală, cu sprijinul Consiliului Județean Argeș. Și asta fiindcă transportul public de călători este, practic, inexistent pe raza comunei, localnicii descurcându-se cum pot, nu însă și cei mai mici dintre ei!

Citește și Primăria Cocu a rămas fără secretar

Citește și Dosarul proiectelor fantomă de la Primăria Cocu. Angajaţi şi foşti angajaţi, chemaţi la DNA

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *