Web Analytics

Dosarul proiectelor fantomă de la Primăria Cocu. Angajaţi şi foşti angajaţi, chemaţi la DNA

de | 8.09.2023 19:05 | Actualitate, Dezvăluiri, Home, Politica si Administratie

Mai multe descinderi au avut loc la Cocu și la Pitești la începutul lunii august. Cele din Cocu au fost făcute la sediul primăriei și acasă la primarul Gheorghe Țucă (foto), iar cele din Pitești, la sediile a două firme și acasă la administratori. Edilul este suspectat că ar fi încheiat contracte pentru consultanță în construcții, doar pe hârtie, serviciile nefiind oferite. De altfel, totul a pornit de la un raport al Camerei de Conturi Argeș în care au fost scoase la iveală neregulile din 2019, 2020 și 2021 și un prejudiciu total de 100.000 de lei. După percheziții, primarul Țucă și trei reprezentanți ai firmelor vizate au fost duși la audieri.

De curând, însă, audierile s-au extins, fiind chemați de anchetatori în speța privind falsele achiziții și trei angajați și foști angajați ai Primăriei Cocu, în calitate de martori. Este vorba despre fostul secretar, un fost contabil, dar și consilierul personal al edilului. Au fost întrebați ce s-a întâmplat cu achizițiile privind proiectele de canalizare și modernizarea drumului DC 176. Oamenii au spus ce știau. Dar, oricum, realitatea se vede și cu ochiul liber!

Citește și Reclama la cannabis, la doi paşi de o şcoală generală din Piteşti

Citește și Dosar de pornografie infantilă „ţinut cinci ani în sertar”. Mama condamnată în prima instanţă la 13 ani de închisoare e în libertate

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *