Web Analytics

Mai multe controale ale polițiștilor, de Paște. 350 de radare pe străzi

de | 16.04.2022 14:47 | Actualitate

1.400 de polițiști rutieri vor fi prezenți pe principalele tronsoane din țară și pe autostrăzi în perioada sărbătorilor pascale și vor acționa zilnic cu 350 de aparate radar. ”Principalul scop nu este acela de a sancționa.”, a transmis un reprezentant al Poliției Române.

La nivel național, în toată această perioadă, 1.400 de polițiști rutieri vor acționa în fiecare zi cu 350 de aparate radar pentru combaterea excesului de viteză.

Citește și Tudor Chirilă aduce ”Visul American” la Pitești

“În fiecare zi, 1.400 de polițiști rutieri vor fi prezenți pe principalele tronsoane din țară și pe autostrăzi, vor acționa cu aparatele radar. Principalul scop nu este acela de a sancționa, ci de a preveni orice eveniment negativ.

Citește și Pachete cu alimente vor fi distribuite persoanelor defavorizate din Argeș

La o lună de la intrarea în vigoare a noilor măsuri rutiere, ce au ca scop prevenirea accidentelor rutiere, au fost aplicate 450 de sancțiuni pentru conducere agresivă și aproape 100 de sancțiuni pentru șoferii care au condus pe banda de urgență. În toate aceste cazuri a fost suspendat dreptul de a conduce al șoferilor.”, a transmis un agent de poliție, potrivit antena3.ro. 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *