Mai multe controale ale polițiștilor, de Paște. 350 de radare pe străzi

de | 16.04.2022 14:47 | Actualitate

1.400 de polițiști rutieri vor fi prezenți pe principalele tronsoane din țară și pe autostrăzi în perioada sărbătorilor pascale și vor acționa zilnic cu 350 de aparate radar. ”Principalul scop nu este acela de a sancționa.”, a transmis un reprezentant al Poliției Române.

La nivel național, în toată această perioadă, 1.400 de polițiști rutieri vor acționa în fiecare zi cu 350 de aparate radar pentru combaterea excesului de viteză.

Citește și Tudor Chirilă aduce ”Visul American” la Pitești

“În fiecare zi, 1.400 de polițiști rutieri vor fi prezenți pe principalele tronsoane din țară și pe autostrăzi, vor acționa cu aparatele radar. Principalul scop nu este acela de a sancționa, ci de a preveni orice eveniment negativ.

Citește și Pachete cu alimente vor fi distribuite persoanelor defavorizate din Argeș

La o lună de la intrarea în vigoare a noilor măsuri rutiere, ce au ca scop prevenirea accidentelor rutiere, au fost aplicate 450 de sancțiuni pentru conducere agresivă și aproape 100 de sancțiuni pentru șoferii care au condus pe banda de urgență. În toate aceste cazuri a fost suspendat dreptul de a conduce al șoferilor.”, a transmis un agent de poliție, potrivit antena3.ro. 

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed