Web Analytics

MAI, după fenomenele meteorologice din ultimele 24 de ore: „Nu mai sunt oameni care se află în situații de risc major”

de | 18.09.2017 10:29 | Actualitate

furtuna
Potrivit unui comunicat transmis de MAI, astăzi, ministrul afacerilor interne, Carmen Daniela Dan, împreună cu secretarul de stat Gheorghe Nucu Marin și inspectorul general al IGSU, colonel Daniel Marian Dragne, se află în județele din  sud-vestul țării care au fost afectate de fenomenele meteo extreme.
 
Ministrul Carmen Dan va avea discuții cu prefecții și cu reprezentanții ISU pentru evaluarea situației exacte din teren, în vederea luării celor mai adecvate măsuri pentru revenirea la normal a comunităților afectate.

„Prima oprire în județul Timiș a avut loc la spitalul județean, unde ministrul afacerilor interne s-a interesat de situația medicală a minorilor internați cu traumatisme cauzate de vijeliile de ieri.  

Încă de ieri seară, în cele 15 județe afectate acționează peste 1800 de efective cu 571 mijloace tehnice.

La acest moment nu mai sunt oameni care se află în situații de risc major. Nu sunt semnalate urgențe medicale care nu pot fi asigurate din cauza fenomenelor meteorologice”, se arată în comunicat.

în Argeș nu au existat victime

Vijelia a doborât arbori și în Argeș. Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență au degajat, azi noapte, opt copaci căzuți pe Transfăgărășan.Pompierii din Curtea de Argeș au intervenit cu drujbe pentru îndepărtarea acestora de pe carosabil. Printre cei rămași blocați nu au fost victime și nicio mașină n-a fost avariată. Foto: Ziarul Unirea

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii