Web Analytics
scris joi, 27.10.2022

Ludovic Orban, la Curtea de Argeș: ”Pe șantierul din centrul orașului nu am văzut azi niciun muncitor”

Președintele partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, s-a aflat joi, 27 octombrie, la Curtea de Argeș, pentru a participa la inaugurarea sediului organizației municipale.

Ludovic Orban, la Curtea de Argeș: ”Pe șantierul din centrul orașului nu am văzut azi niciun muncitor”

Împreună cu președintele organizației județene a partidului, Emanuel Soare, cu deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, și alături de coordonatorul organizației Curtea de Arges, Robert Badea, Ludovic Orban a stat de vorbă cu argeșenii, luând pulsul problemelor din orașul Basarabilor.

Citește și: Lasconi nu-l mai vrea pe prefect prin Câmpulung

Flori la mormântul regilor

De asemenea, delegația acestei formațiuni politice a depus o coroană de flori la Mănăstirea Curtea de Argeș, la mormântul Regelui Ferdinand și al Reginei Maria, anul acesta fiind marcat centenarul încoronării.

Cunosc foarte mulți locuitori din Curtea de Argeș; ei trebuie să știe că autostrada Pitești-Sibiu va crea oportunități de dezvoltare care ar trebui să fie folosite de administratia locală. În schimb, pe șantierul din centrul orașului nu am văzut azi niciun muncitor. Dacă nu ar fi fost Guvernul Orban, lucrările la autostradă nu erau pornite nici acum„- a declarat Ludovic Orban.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *