Web Analytics

Noul spital de la Mioveni. Lucrarile sunt în grafic

de | 16.09.2017 11:00 | Actualitate

spital mioveniIndiferent de condițiile meteorologice, stadiul lucrărilor pe șantierul viitorului nou spital „Sfântul Spiridon” din Mioveni avansează de la o lună la alta, conform graficului impus de constructor. Acesta este una dintre cele mai mari realizări ale administrației locale din Mioveni, din ultimele decenii, investiţie ce până în acest moment, a fost finanțată integral din bugetul propriu.
Ajuns la stadiul execuției lucrărilor de arhitectură interioară, compartimentare și utilare, pentru finalizarea acestei mult așteptate unității spitalicești (S+P+6E) se va primi sprijinul Guvernului și al Ministerului Dezvoltării printr-o finanțare în valoare de 93,678,096.00 lei.
În prezent se lucrează la instalația electrică, sanitară, ventilație, la hidroizolația acoperişului, pregătirea pentru montarea ferestrelor, compartimentarea spațiilor interioare și alte aspecte care țin de arhitectura interioară a clădirii. Totodată au fost finalizate copertinele din dreptul intrărilor principale, au fost executate lucrările exterioare.
Reamintim că viitorul spital este amplasat în zona actualului Spital Orăşenesc „Sfântul Spiridon”, iar termenul de finalizare este la sfârşitul anului 2018.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii