Web Analytics

Lucrări în grafic la Sala Sporturilor din Mioveni

de | 31.10.2019 13:09 | Politica si Administratie

O nouă realizare mult așteptată pentru orașul Mioveni prinde contur vizibil, de la o lună la alta. După finalizarea impresionantei structuri metalice, în prezent s-a ajuns la etapa de aplicare a protecției la foc. Vopselele termospumante reprezintă protecții pasiv-reactive, care, aplicate pe suprafaţa structurilor metalice, măresc rezistența la foc a acestora prin formarea unui strat de spumă izolatoare.
În paralel se montează tabla acoperișului, intenția constructorului fiind să asigure protecție pentru perioada rece, pentru ca la interior echipele de muncitori să lucreze la compartimentările din zidărie și tencuieli. Sala va putea găzdui competiții naționale și internaționale de handbal, baschet, volei, tenis de câmp și competiții de gimnastică.
Construcția are trei corpuri. Corpul A, în care sunt zona competițională și tribunele, va putea găzdui 2.500 de persoane, foaierul de la nivelul parterului, foaierul de la nivelul etajului, garderobe, vestiare, sală de forță, spaţii de recuperare (saună, bazin cu apă rece şi caldă, zonă de relaxare), cabinet medical, sală antidoping și spaţii complementare (comerţ, spaţii de protocol, alimentaţie publică și spaţii tehnice). Corpul B este la nivelul parterului şi va avea o sală de bowling, iar la etaj – un club. Corpul C va adăposti centrala termică și spații tehnice. Amenajările exterioare vizează parcări, alei carosabile, spații verzi și împrejmuiri. Termenul de finalizare a lucrării va fi toamna lui 2020.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii