Web Analytics
scris joi, 11.11.2021

„Luana’s Boutique” e primul magazin online de haine din Argeş, pentru copii / Luana Mihai: „Cochetez cu lucrul manual încă din copilărie, atunci când realizam hăinuţe păpuşilor”

Argeșeanca Luana Mihai realizează hăinuțe pentru copii și folosește materiale prietenoase cu pielea celor mici. Totul se întâmplă în atelierul ei de acasă. Magazinul online se numește „Luana’s Boutique”, a fost înființat în anul 2018 și are sediul în comuna Bascov.

„Luana’s Boutique” e primul magazin online de haine din Argeş, pentru copii / Luana Mihai: „Cochetez cu lucrul manual încă din copilărie, atunci când realizam hăinuţe păpuşilor”

„Toate hăinuțele sunt realizate exclusiv de mine”

„Cochetez cu lucrul manual încă din copilărie, atunci când realizam hăinuțe păpușilor și cred că moștenesc această pasiune de la mama și bunica mea, cărora le mulțumesc pentru asta. Proiectul meu de suflet a luat naștere în urmă cu aproximativ 6 ani, pornind de la realizarea accesoriilor pentru mămici/copilași și ajungând la realizarea hăinuțelor pentru cei mai mici dintre noi. Toate hăinuțele sunt realizate exclusiv de mine, pornind de la alegerea materialelor, alegerea modelelor și până la croirea și coaserea acestora în micul meu atelier de acasă. Folosesc materiale prietenoase cu pielea copilașilor, certificate Oeko-Tex sau GOTS”, a subliniat Luana Mihai.

Luana Mihai

În magazinul online al atelierului găsim o multitudine de hăinuțe de calitate pentru bebeluși, băieței, fetițe, dar și jocuri interactive și jucării textile, la prețuri accesibile.

„Realizăm hăinuțe și accesorii, trusouri, dar și jucării textile pentru copilași. În curând, începem să lucrăm și pentru doamne/domnișoare. Toate produsele sunt croite și cusute de mine, în micul atelier de acasă. Îmi plac provocările”, ne-a mai spus Luana.

Citește și Reportaj. ”Bunicel” de Costeşti. Doi tineri au fondat o fabrică de dulceaţă în casa natală

„Publicul-țintă îl reprezintă în principal mămicile”

„Publicul-țintă îl reprezintă în principal mămicile, dar și toate doamnele/domnișoarele cărora le plac lucrurile calitative, realizate din materiale certificate pentru pielea copilașilor, în serie mică sau chiar unicat. De asemenea, nu excludem nici partea masculină (la ultimul târg unde am participat, tăticii au fost extrem de impresionați de hăinuțele noastre)”, a mai spus Luana Mihai.
Comenzile se pot face online pe facebook: https://www.facebook.com/luanasboutique.ro/, pe instagram: https://www.instagram.com/luanasboutique.ro, pe site: www.luanasboutique.ro, pe WhatsApp: 0740066203.

 

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită