LPS Câmpulung va avea centru olimpic

de | 17.12.2020 13:06 | Actualitate, Sport

Consiliul Federal din cadrul Federației Române de Atletism și-a dat acordul luna trecută pentru înființarea unui centru național olimpic pentru pregătirea atleților juniori la Câmpulung, în cadrul Liceului cu Program Sportiv. Dosarul cuprinzând documentația necesară a fost depus ieri la Comitetul Olimpic și Sportiv Român, după ce s-a obținut aviz și de la administrația locală musceleană, proprietară a imobilelor care deservesc unitatea de învățământ. Fost liceu de filologie și Liceu Național cu Program de Atletism, LPS Câmpulung este baza la care s-au format sportivi renumiți în atletism care au participat la olimpiade și competiții internaționale, de la care s-au întors cu medalii.
C.I.B.

Citește și Mihai Tentea, studentul de la UPIT care este campion mondial la bob: “Domnul Păcioianu de la Câmpulung m-a făcut să trec de la atletism la bob”

Citește și S-a redeschis pista de atletism a Complexului Sportiv „Nicolae Dobrin”

 

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: centru olimpic,lps campulung

Ultimele articole

Noi treceri de pietoni înființate în Pitești
Noi treceri de pietoni înființate în Pitești

Pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere, Primăria Municipiului Piteşti a dispus înființarea a două treceri de pietoni, prin Administraţia Domeniului Public, astăzi, 02.12.2021, astfel: Citește și Prima bătălie a războiului pentru Mausoleul...